Bjäre Härads Hembygdsförening har fem bioreningsverk

Vi besökte Kenneth Lennartsson som är fastighetsansvarig på Bjäre Härads Hembygdsförening i slutet av Augusti. Han berättar i filmen om varför valet föll på Alnarp Cleanwaters lösning för enskilt avlopp när de hade fått ett föreläggande från kommunen på sin gamla infiltration. Bjäre Härads Hembygdsförening är en ideell förening där styrelse och medlemmar är mycket engagerade i lokal kultur och i det senaste inom hållbarhet och innovationer.
Kenneth Hero

Bioreningsverk på Bjäre

Vi besökte Kenneth Lennartsson som är fastighetsansvarig på Bjäre Härads Hembygdsförening i slutet av Augusti. Han berättar i filmen om varför valet föll på Alnarp Cleanwaters lösning för enskilt avlopp när de hade fått ett föreläggande från kommunen på sin gamla infiltration. Bjäre Härads Hembygdsförening är en ideell förening där styrelse och medlemmar är mycket engagerade i lokal kultur och i det senaste inom hållbarhet och innovationer.

Besök gärna Hembygdsföreningen

via knappen tillhöger kan du nå Bjäre Härads Hembygdsförenings webbsida. Läs gärna mer om deras intressanta verksamhet. Du kanske vill åka dit och kolla in de fem Bioreningsverken? Adress hittar du på deras sida!

Kenneth tar gärna emot frågor och visar verken om du är intresserad.

Dela denna post:
Facebook
LinkedIn

Upptäck fler intressanta poster